Beef Best

Rundvlees. Het is een delicatesse waar u elke dag van kunt genieten, of u nu houdt van een Hollandse pot of internationale gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een mals biefstukje, een entrecote met een mooi vetrandje, een zacht braadlapje of een ouderwetse gehaktbal. Steeds meer smaak- en kwaliteitsbewuste consumenten kiezen hiervoor het beste rundvlees: Beef Best. U hoeft geen kenner te zijn om het verschil te proeven tussen gewoon rundvlees en Beef Best rundvlees. U proeft de excellente smaak, structuur en marmering van het vlees. Kwaliteit die niet begint in uw keuken of in onze slagerij, maar waarvoor u terug moet naar de oorsprong van het vlees. Kijk mee op de boerderij en ontdek het geheim van Beef Best.

Lekker vlees

Als u kiest voor Beef Best, dan kiest u voor mals vlees met een heerlijke smaak. Dat is niet alleen te danken aan alle aandacht voor dierwelzijn. Voor ’n goed stukje vlees is meer nodig.

Om te beginnen is de keuze voor het ras heel belangrijk. Niet elke rund levert een stukje topvlees, hoe goed de dierverzorging ook is. Als u Beef Best rundvlees eet, proeft u de fijne structuur van het vlees. Mals vlees, denkt u dan. Dat is de reden dat wij kiezen voor het Verbeterd Roodbonte ras, het Wit/Blauwe rund en de Blonde d’Aquitaine. Deze runderen hebben van zichzelf vlees met de befaamde fijne structuur. Ze zien er gespierd uit en zijn dan ook goed voor een flinke portie hoogwaardig vlees. Beef Best is dus vlees van rasecht vleesvee. De dieren groeien rustig en op een natuurlijke manier op. Ook dat is belangrijk voor de kwaliteit van het vlees.

Ook het voer dat de runderen krijgen is een smaakmaker. De runderen krijgen een zorgvuldig samengesteld menu, met onder meer gras, maïs, aardappels en gedroogde granen. Dankzij deze natuurlijke ingrediënten krijgt het vlees zijn volle smaak en malse structuur.

De kwaliteit van het vlees geven we dus veel aandacht van boer tot bord. U kunt het zien als een keten. De laatste schakel hebt u zelf in de hand: de bereiding van het vlees. Alleen met een goede bereiding benut u de kwaliteit en smaak van Beef Best ten volle. Maar hoe houdt u het vlees mals en smaakvol? Vraag uw slager eens om een paar tips. Hij zal u graag advies geven over de bereiding van Beef Best. Daar gaat u vast en zeker uw voordeel mee doen.!

Een snelle kennismaking met Beef Best?

  •    Het lekkerste rundvlees voor fijnproevers
  •    Uitsluitend vlees van luxe vleesvee
  •    Altijd mals en met het juiste vetrandje
  •    Op en top Hollands van boer tot slagerij
  •    Verantwoord, gezond én smaakvol
  •  

    Bavette 

     
  •  

    Biefstuk 

     
  •  

    Brisket 

     
  •  

    Chateaubriand 

     
  •  

    Diamanthaas 

     
  •  

    Duitse Biefstuk 

     
  •  

    Doorregen stooflap 

     
  •  

    Entrecote 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hacheevlees 

     
  •  

    Hamburger 

     
  •  

    Klapstuk 

     
  •  

    Koetsierstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Kogelbiefstuk 

     
  •  

    Magere runderlap 

     
  •  

    Mergpijp 

     
  •  

    Ossenhaas 

     
  •  

    Ossenstaart 

     
  •  

    Pianostuk 

     
  •  

    Ribeye 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rosbief 

     
  •  

    Rundergehakt 

     
  •  

    Runderriblap 

     
  •  

    Runderrollade 

     
  •  

    Schenkel 

     
  •  

    Soepvlees 

     
  •  

    Shortrib 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Stooflap 

     
  •  

    Sukadelap 

     
  •  

    Tartaar 

     
  •  

    Tomahawk 

     
  •  

    Tong 

     
  •  

    Tournedos 

     
  •  

    Vinkenlap 

     
  •  

    Wang 

     
  •  

    Zijlende 

     

Klaprib

Jeremy Büttner, keurslager

Pastoriestraat 6
6921BX Duiven
0316-283132

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten